Pagina's

zaterdag 30 oktober 2010

hebben een "drama-queen".

"ooohhhh....ik ben zo moéééé'" zegt onze dochter wanneer we eventjes de stad in zijn geweest en wij vertellen dat we thuis nog even een boterham gaan eten.

"Er kan niéts meer bij, mijn buik zit zo vol". En op onze vraag hoe het komt dat de buik zo vol zit (omdat we namelijk op dat moment ruim 3 uur eerder ontbeten hadden, dus het eigenlijk alweer bijna tijd was voor nieuw 'voedsel') antwoordt dochterlief: "mijn buik zit zo vol van het lopen!".

Omdat we aan het wandelen waren kon het niet, maar thuis krijgen we steevast een handgebaar met een jammerende kreet erbij. Een klein stukje les: Leg de handpalm tegen het voorhoofd, houdt het hoofd ietsjes achterover, geef een jammerende kreet met de vermelding "oóóh, ben zo moehoehoe" en je hebt één van die voor ons bekende dramatische dochter bewegingen.

Een andere kant, die mogelijkerwijs nóg leuker is, zijn de zang- en dans activiteiten van onze dochter, afgewisseld met het spelen (ahum...) op de piano. Onlangs nog een klein twitterberichtje geplaatst met het piano- en zangspel van onze dochter.We zeggen heel vaak dat ze niet meer naar de toneelschool hoeft en eigenlijk direct door kan voor het acteren. Of zangeres natuurlijk! Haar repertoire is op dit moment: K3 tussen de schuifdeuren, Jeroen van Koningsbrugge/Dennis van der Ven (Jurk) tussen de schuifdeuren en op piano en alle mogelijke 100% nl hits (moniek smit (maak nu je move) Jan Smit (leef nu het kan), Guus meeuwis (laat mij in die waan), ... ). Helaas is ze nog niet beschikbaar voor bruiloften en partijen, ze is namelijk pas 3 (oké bijna 3,5).

Wie weet, ooit, in de verre verre toekomst, wanneer wij haar los kunnen laten en ze de weide wereld nog meer mag of kan verkennen......

We gaan het zien!

Tot de volgende kollum,

Met groet,

De Smidjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten