Pagina's

zaterdag 21 augustus 2010

Uitspraken . . .

Het is weer tijd voor een korte blog met wat uitspraken van (of tegen) ons dochtertje.

Gisteren in de tuin stond ze bij het hek te kijken naar de (klein)kinderen van de achterburen. Het jongetje zei tegen haar : "Ik woon hier. Je kent me niet, want ik kom niet vaak buiten.". Mijn vrouw en ik lagen dubbel en Selena reageerde met "Ik ben gisteren met opa en oma naar de speeltuin geweest". Jongetje antwoord "Oh. ik ben vanochtend naar de waarbeek geweest". Ons dochtertje reageert met: "ik ben bij  "De Waarbeker" geweest", waarop het jongetje weer zei: "Neehee, daar ben ík geweest!!"

Enfin....flinke discussie over het hek heen.

Vanmiddag liepen we naar een winkelcentrum (eigenlijk moet ik "Het" winkelcentrum neerzetten van mijn vrouw, omdat het niet uitmaakt!...nu goed dan :)) Vanmiddag liepen we naar het winkelcentrum  en liepen we langs wat geparkeerde auto's. Bij één van de auto's zei ze "Dit is een mooie auto voor mij he?". en toen zei ik: "Heb je dan een rijbewijs?".  Waarop zei antwoordde "Nee, maar wel centjes om erin te doen en dan rij je ook".

Dit behoeft een kleine uitleg (nu komt er op de televisie meestal een leuk melodietje, maar goed, dat denken jullie er maar bij):
In het winkelcentrum staat een gele bus waar kinderen in kunnen spelen, daar kan geld in (1 euro of 50 eurocent....met 50 eurocent maakt hij een kort ritje, met 1 euro gaat hij naar de remise :)). En zij ziet natuurlijk dat er af en toe door ons - als we weer eens iets over hebben - geld in gestopt wordt. Vervolgens gaat de bus geluid maken en bewegen......vandaar dus "Als je geld hebt, rijdt een auto ook"....


Motto:
nope.....'k weet er ff geen.....
Geen motto is ook een motto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten