Pagina's

woensdag 4 augustus 2010

belgieeeeuuuuuuuhhhh

Zo, héhé, de vakantie zit erop. Ik krijg nu direct een "sneer" van mijn vrouw. Ze zegt "Dat is raar...de vakantie zit erop, dat type je toch niet?". Maar ik bedoelde eigenlijk; de vakantie is volop actief geweest en nu zijn we thuis en zijn we eigenlijk weer aan vakantie toe :)

Wat hebben jullie gedaan? hoor ik u vragen. Welnu, eigenlijk niet eens zo gek veel. We zijn naar de belgische kust geweest (Oostduinkerke - Koksijde). Overigens dit stukje is een enorme aanrader! Er wordt nu zoveel reclame gemaakt over "De Panne" (omdat PlopsaLand daarbij ligt), maar "Oostduinkerke aan zee - Koksijde" heeft van al die belgische kustplaatsjes de mooiste boulevard. De reden hiervoor ligt in het feit dat je hier direct naar de zee en het strand kunt lopen zonder dat je eerst een trap af moet.

Enfin...we zijn bijna elke dag naar het strand en de zee geweest. Onze kleine meid wilde de eerste keer niet in de zee, maar na even wat afleiding en haar laten voelen dat het helemaal niet zo eng is, heeft ze de tijd van haar leven gehad. Ze heeft "gezwommen" (lees: op haar buik liggen en "tijgeren").

Ook is ze met mij vaak in het zwembad geweest (Aquafun); het zwembad is niet te groot of te klein. De kleine kinderen kunnen zich prima vermaken, en wat ze heel erg leuk vinden is dat het zwembad op gezette tijden in een golfslagbad veranderd. Dan komen er golven waarover ze heen kunnen springen (althans, de kinderen van ongeveer 2 tot en met ongeveer 36 :)) of lekker mee laten voeren vanuit het diepe naar het ondiepe.

het lijkt wel of ik hier reclame aan het voeren ben voor dit vakantiepark van Sunparks. Oh? had ik nog niet genoemd? Het park zelf was niets bijzonders, je hebt een receptie, een winkel, en natuurlijk de "gerenoveerde" huisjes..Waar ik nu maar even niet op in zal gaan :) wil je daar meer over weten, moet je er maar zelf naar toe gaan. Een tip is wel: vraag zovel mogelijk sleutels voor het huisje, want voor je het weet, sta je voor een dichte deur. En oh ja...niet te vaak warm water willen gebruiken, de CV ketel is zo leeg!

Genoeg over dit, nu Plopsaland. Wat een ontzettend leuke dag heeft onze dochter gehad! En wij natuurlijk (aldus mijn vrouw). Ze is in heel veel snelle atracties geweest (ken je dat....de ronddraaiende theekopjes? daar wilde ze ontzettend graag in, maar in een redelijke achtbaan?   niet!)

Al met al een zeer geslaagde voor herhaling vatbare vakantie :)

Oh ja......voor de papa's; K3 was er ook tijdens de zomeravond in Plopsaland.....ook een aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten