Pagina's

zondag 30 mei 2010

Eigen site

Het moet gezegd worden. Ik dacht een eigen site te gaan maken. Even een persoonlijke mening. Wat ik namelijk van de hedendaagse sites vindt is dat er te veel en te vaak van allerlei toestanden worden gebruikt om de site zo mooi en strak mogelijk eruit te laten zien.
Persoonlijk ben ik van mening dat een site er zo eenvoudig mogelijk uit moet zien.

Toegegeven: deze blogsite van mij heeft ook diverse poespas, maar dat heeft meer te maken met het feit dat er een vast stramien is waarin deze blog gemaakt kan worden. Túúrlijk; als je heel veel verstand hebt van html of andersoortige ontwikkelingen zou je natuurlijk de hele mikmak kunnen veranderen.  De vraag is of je dat ook echt wíl. Nou....ik niet dus. Ik heb gekozen voor het registreren van mijn domein
www.tjsmid.nl en daar fijn straks mijn eigen creativiteit kwijt te kunnen. Want hoe eenvoudiger je iets wilt hebben, hoe creatiever je moet zijn!

Niet voor niets is bij Jan des Bouvier (jaja mensen, een woordgrapje!) de basis wit en de accenten van kleur in plaats van andersom.

Oh...nog even iets anders (dit blijft toch een blog over onze dochter):
We hebben zojuist een flink rondje in de plensende regen gelopen, maar toch hield dit mijn dochtertje niet tegen om op een glijbaan te willen glijden.

...Je ziet de dingen zoals je wilt dat je ze ziet...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten