Pagina's

woensdag 28 april 2010

Ego . . .

Mag het een keer? ja, het mag!
Mijn ego werd van de week gestreeld. Hoe? dat ga ik eens fijn uitleggen (tsja....dat had je niet verwacht he? :))

Ik was van de peuterspeelzaal op weg naar huis met mijn dochtertje (ja mensen...ook mijn dochtertje komt in dit verhaal weer voor!) en dan moeten we onder een soort viaductje door waar de trein overheen rijdt. Op een gegeven moment kom ik een puber tegen, beetje Gothic-achtig (wat langer haar, beetje nonchelant gekleed). Hij was met zijn kameraad (oh jee, noem het maar geen vriend op die leeftijd!!), ik denk vanuit school naar huis of andersom.

En nu komt het ! (let op....voor die mensen onder ons die zeggen er jong uit te zien)....

Ze waren iets verder en ik hoorde hem nog net zeggen tegen zijn kameraad:

"Wow! wat een vet haar had die man, zo lang wil ik het ook hebben" (let op: vet betekent in dit opzicht: het vroegere gaaf`. Dit om misverstanden te voorkomen  uiteraard :) Oh ja...voor de mensen die het dus niet weten, ik heb redelijk lang haar, weliswaar grijs, maar dat mag de pret niet drukken toch?)

Genoeg over mijn Ego, nu nog ff iets anders:
Vanochtend zijn we weer even op de basisschool gaan kijken waar we haar op school willen hebben wanneer ze straks vier jaar is. Grote stap voor ons, kleine stap voor haar, want ze vindt het geweldig! Volgens mij en mijn vrouw kan ze niet wachten tot ze op school zit.

Goodbye Peuterspeelzaal, Hellow Kleuterklas!
(gelukkig nog 1 jaar te gaan :))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten