Pagina's

donderdag 11 maart 2010

Alleen....of toch niet?

Vanavond een interessant avondje gehad op het werk met lekker eten erbij.
Er werd ons verteld dat het eten dat we kregen "Sumatra" heette.
Natuurlijk was er weer één collega die het gras onder onze voeten vandaan maaide door te zeggen dat dit
gewoon nasi en bami was. (ik zal zijn naam hier niet noemen, maar het begint met een J en eindigt op ohn :) )

Maar goed. . Buiten dit, had mijn vrouw vanavond uitgekozen om gezellig met de collega's bij ons thuis koffie te drinken.

Je voelt hem al aankomen! Eer dat dat feestje begon, was mijn feestje al afgelopen.

En het resultaat?
Ik zit hier nu helemaal, zielig, alleen in onze slaapkamer, laptop op schoot, koffie in de ene hand, toetsenbord in de andere hand allenig te zijn !


Geeft niet, is ook wel een keer lekker, maar nu zat ik net te denken.....'t lijkt wel of ik in een hotel zit!?!
Waarom vraag je je misschien af. Dat heeft te maken met dat onze slaapkamer grenst aan een doorgaande weg (dus zoeffff....zoeffff hoor je de auto's/vrachtwagens etc. voorbij komen); daarnaast hoor je geroezemoes vanuit de woonkamer komen. (ga me nu niet vertellen dat je wanneer je in een hotelkamer zit, je geen geroezemoes van buiten of zo hoort!). Maar buiten deze twee geluidsaanjagers hoor je dus hélémaal niets!! HEEEERLIJK!

Eigenlijk zou ik een beetje gaan joggen, maar nee, daar heeft deze jongen nu even geen zin in. Ik ben moe van de dag, zit lekker op mijn bed en ben aan het bloggen. Da's alles waar ik nu eventjes behoefte aan heb.

oh ja...je ziet het, ik kan ook iets anders dan alleen maar schrijven over mijn lieve dochtertje :) Zij ligt nu overigens, neem ik aan, heerlijk aan het slapen is in de slaapkamer naast de onze en morgen gezellig rond een uur of zes weer bij ons op bed springt en zegt "Ik ben wakker".

Gelukkig toch nog iets geschreven over onze dochter.

Voor nu welterusten , en voor straks
Gezond weer op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten