Pagina's

donderdag 18 februari 2010

Moe (2) . . .

Ik ben "weer" moe....
Hoe komt dat? zult u zich waarschijnlijk afvragen (of niet...als u dit niet leest natuurlijk :)). Vannacht is onze dochter wakker geworden (rond 3.00 uur) en heeft al het avondeten uitgespuugd. Dekbed vies, laken vies, luier vies, ALLES vies...

...is niet erg....zeg je dan....is niet erg, ga maar weer lekker liggen.....hier heb je een beetje water....."Klaar...." roept ze dan met een zielig gezichtje..

...Ga maar weer lekker liggen...

Dan stopt ze haar duimpje in de mond en (hopelijk) gaat ze lekker slapen.

Ondertussen is mijn vrouw bezig in de badkamer alle spullen uit te spoelen...Oh geen zorgen mensen, we hebben wel een schoon lakentje en dekbedje neergelegd (anders is het een beetje koud voor haar :))

Enfin...mijn vrouw is klaar met het uitspoelen, nog even handen wassen en dan kruipen we weer lekker in bed (hoewel lekker.....we zijn klaarwakker en intussen is het kwart voor vier! nog ruim twee uurtjes te gaan voordat we echt moeten opstaan!

En denk je dat het lukt om in slaap te komen?!?!? NATUURLIJK NIET!!!

Vanochtend is ze wakker geworden en net zo vrolijk als altijd staat ze bovenaan de trap "Mama, Papa, ik ben wakker, mag ik naar beneden". Is er niets meer aan de hand en kan ik haar gewoon normaal naar oma brengen. (enige voorzichtigheid is natuurlijk wel geboden :)).

Enfin....we merken het vanavond wel denk ik, als mijn vrouw thuiskomt met haar achter op de fiets.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten