Pagina's

dinsdag 8 december 2009

Moe

't was een paar dagen terug toen ons dochtertje zie dat ze het wel donker vond in haar kamer. . .
Dus wij op zoek naar een nachtlampje. Dacht je dat we er eentje konden vinden??? nee dus!
We zijn geweest bij de Karwei en bij een speelgoedwinkel!

Enfin...

Paar dagen geleden kreeg ik een tip van een collega dat ik naar een babyzaak moest gaan. Dus wij naar de prenatal. En ja hoor, daar hadden ze nachtlampjes....op batterijen! Niet meegenomen, want....dat had ik nog niet verteld.
Het nachtlampje dat we in eerste instantie gevonden hadden bij onze zoektocht, is ook van batterijen en doet het prima hoor!!! Zo goed zelfs, dat we elke avond (ja echt waar!) de batterijen moeten vervangen door twee nieuwe!

Dan maar tijdelijk even lenen van mijn vrouw haar broer.

Die geeft vrij veel licht, vond ik althans, gisteravond.

Dochtertje ging naar bed, ik deed het grote licht uit en dacht nog "hm...wel veel licht" ... En ja hooorrrr. . . rond 2.00 uur ('s nachts dus) staat ons dochtertje in onze kamer een klein beetje te huilen, dat ze ook wil slapen. (dacht ik het niet....veeel te licht).

Haar weer naar haar kamertje gebracht, nachtlampje uitgedaan, verteld dat het weer donker werd.. Vond ze niet erg.....NOU.....WEL DUS....nog geen half uur later, ligt ze weer een klein beetje te huilen. Ze zegt dan dat er 'beessies' zijn, maar wij weten wel beter. Het is weer iets te donker!

Dan maar gordijnen openschuiven! Nachtlicht komt naar binnen, en ja hoorrrr....onze meid slaapt lekker......(voor een half uurtje althans); mijn vrouw er weer uit, weer even haar vertellen dat er geen beessies zijn en weer lekker onderstoppen.....

Ze slaapt! YES! tot 'sochtends zes uur.....wij gaan eruit, en een paar tellen later staat zij ook vrolijk te springen in onze kamer (zeg ik springen? ik bedoel zingen :) ).

Zitten we aan de ontbijttafel...ik zit een beetje in mijn ogen te wrijfen, vraagt ze "Wat isser pappie?"....Zeg ik "Ik ben een beetje moe" .

En wat zegt ons dochtertje!!!

"Dan moet je naar bed"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten