Pagina's

woensdag 1 juli 2009

Warmte . . .

OKE!!

Ik zal het niet zo lang meer over de nieuwe auto hebben :)
We hebben eindelijk een nieuwe auto opgehaald. Het is de Volvo V40 geworden.

Niet te groot, niet te klein.

We hebben nog niet zo ver ermee gereden, maar het stuk dat we ermee hebben gereden (zo'n 400 kilometer intussen) heeft hij uitstekend zijn best gedaan.

En dan nu.... (let op; nu komt er een bruggetje).....wat een warmte he!!, zo'n airco in de auto doet wonderen. Maar wat een klap in je gezicht krijg je als je de auto uitstapt!

Nu heb ik weleens gehoord dat je de airco in de auto maar een paar graden lager moet zetten als de temperatuur buiten. (oh wacht ff....zei ik airco? ik bedoel natuurlijk...ahum ......Climate Control!!). In onze airco heb ik de temperatuur rond de 3 a 4 graden lager als buiten staan, maar toch als je dan nog de deur open doet dan komt Meneer Warmte om de hoek kijken en sleurt je genadeloos mee . . .

Is niet zo heel erg, je komt thuis, gaat even lekker zitten en neemt nog even iets te drinken (iets? zeg maar gerust een vaas!)

En dan nog werken he...ach ja...hoort er natuurlijk bij en is ook leuk, anders zit je ook maar zo thuis en daar heb je op een gegeven moment ook wel genoeg van..

Oh ja, hoor ik u denken. Ja! is mijn antwoord :) misschien niet voor een week of 4/5 maar wel als je langer zou thuiszitten. Ik herinner mij de periode na mijn school dat ik dus werk moest gaan zoeken. Die periode heb ik ruim 6 maanden (!) thuisgezeten. Ik kan u vertellen dat is HEEEEL lang. De eerste maand denk je nog van " hmm..dit is eigenlijk wel lekker" , de tweede maand wordt het " ...zucht.....wanneer vind ik nu eens iets"; en ongeveer 80 verplichte sollicitatiebrieven (uitgaande van 5 per week) verder gaan de gedachten naar " HOE MOET DIT VERDER!!!!" .

Nee hoor, ben niet werkloos, op dit moment heb ik een prima job bij een prima bedrijf!

Oh ja...we hadden het over de warmte.....Waar ik werk valt het - vind ik - wel mee met de warmte; volgens mij hebben we geen airco, maar de werkplaatsen zijn allemaal bij het gedeelte waar geen zon komt en de ramen altijd min of meer gesloten zijn (of voorzien van automatische - doorzichtige - rolgordijnen). Gelukkig wel, anders zou het tijdens deze periode helemaal niet meer te doen zijn!!

Anyway....ik, ga zo eens rijden, nee niet met de nieuwe auto, die heeft mijn vrouw mee, maar met de lease auto (of zoals mijn dochter zegt " papa's auto"; en tegen de andere auto " nieuwe auto".

Kinderwijsheid...'t blijft leuk :)

Motto van vandaag:
Wanneer je stil zit en je zweet, dan is het warm :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten