Pagina's

dinsdag 28 juli 2009

't zit erop !

Beste mensen.

Het is weer zover. De vakantie zit erop. Althans, voor mij en ongeveer de helft van Nederland.
Mocht u zich afvragen waar ik heen ben gegaan? dan is het antwoord Denemarken. Een mooi land, leuke (bungelow)huisjes en mooie stranden en duinen!

Twee weken zijn we geweest en de week erna (de laatste van mijn vakantie) hebben we een IKEA-week gehad. Ik hoor u denken " Een IKEA-week?". Yeppers. We hebben de IKEA gesponsoord door het kopen van een klein groot bed (voor onze tweejarige dochter); een kast met opbergbakken (ook voor onze dochter) en voor onze slaapkamer eindelijk twee klerenkasten.

Inderdaad " Eindelijk " .

We wonen namelijk al ruim een jaar in onze nieuwe woning, maar hadden nog helemaal geen kasten. Althans in onze slaapkamer. Voor de woonkamer, keuken, onze dochter haar kamer en noem de overige ruimtes maar op hebben we goed gezorgd, maar onze slaapkamer hadden we nog van alles los liggen. Vuilniszak met kleren hier, vuilniszak met kleren daar, hier nog een weekendtas, daar nog een weekend tas.

Kunt u zich het voorstellen? In de kamer, zeg maar zo standaard in het midden, een bed en daaromheen alleeen maar tassen en zakken!

Maar nu, is het een oase van rust! de klerenkasten staan, de grond is weer zichtbaar.
Alleen ze staan nog niet helemaal in elkaar . . . de kastdeurtjes moeten er nog in; maar dat heeft weer met een ander probleem te maken, namelijk.......Waar zetten we de kasten uiteindelijk neer!

Al met al; drie flinke scandinavische weken, met de scandinavische auto (nee...ik zal er niet weer over beginnen, lees de andere kollumverhaaltjes maar).

Motto van deze week:
Je moet het ruim(telijk) zien. . .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten