Pagina's

donderdag 25 juni 2009

Hehe, eindelijk . . .

We hebben er ééntje hoor!
Nadat we de Renault laguna gelukkig mochten terugbrengen, hebben we een flinke stressweek achter de rug!

Elke dag occassions zoeken...tja..je moet iets als je al over een week op vakantie gaat en dan nog een auto wil hebben.

Doen we deze, of doen we toch die, laten we ook maar even naar die kijken. Zullen we deze ook maar in overweging nemen? Voor je het weet heb je 4 tot 6 auto's die je wilt zien! En dan? dan is de keuze nog moeilijker. Want je bent 'verwend' door het uiterlijk van de Laguna, en welke auto je ook ziet, de laguna bljift de favoriet (kun je nagaan, het rijmt zelfs....)

Uiteindelijk spande het erom....Wordt het de Toyota Avensis of toch een Volvo S40 of V40....
Zoals u merkt, gaan we voor kwaliteit/degelijkheid en betrouwbaarheid + een stukje uiterlijk :)

De toyota avensis wordt als 'grijs' beschreven, terwijl deze auto in het donkerblauw met wat uiterlijke toevoegingen (onopvallende spoiler op het dak, lichtmetalen velgen enzovoort) toch ook heel erg sjiek/sportief aandoet. Hetzelfde geldt overigens voor de S40 (wat viel de eerste tegen die we zagen, maar ja, deze had dan ook geen lichtmetalen velgen of andere toevoegingen).

Uiteindelijk afgelopen dinsdag de knoop doorgehakt. Een proefrit gemaakt met de V40 ($&^$ wat rijdt deze lekker) en met de Toyota Avensis (rijdt eigenlijk ook wel heel goed!).

De Toyota rijdt wel lekker, (let op, nu komt een maar...) Maar; de stoelen vond ik persoonlijk (en mijn vrouw ook ) niet zo heel lekker zitten.

De Volvo zat eigenlijk meteen goed - tja, staan ze geloof ik ook om bekend .

Beide mooie ruime auto's (doen niet voor elkaar onder, sterker nog, de Avensis is zelfs iets ruimer); maar toch is het dan uiteindelijk de Volvo geworden.

Dezelfde middag terug naar de dealer gegaan, waar we de V40 hadden gezien, en direct besloten en een koopovereenkomst getekend.

Hoeraaaaaa...volgende week dinsdag ophalen, we zijn weer gezegend met een auto, dus kunnen we weer lekker "Cruisen over het asfalt!".

motto:
Alle begin is leuk, totdat er een eind aan komt . . .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten